Yalı Çapkını'nın 24. Bölümünden yeni fragman yayınlandı! Seyran ve Ferit resmen boşanıyor mı?

Star'ın başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 24. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Peki Yalı Çapkını'nın 24. bölümünde neler olacak? Yalı Çapkını'nın 23. bölümünde neler yaşandı? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını 24. bölümünde Seyran ve Ferit arasında neler olacak?

Volkan Usta
15 Mart 2023 - 22:05
Kültür Sanat

Star'ın fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 24. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Bir önceki bölümün sonunda boşanma konusu açılırken, SeyFer bu bölümde gerçekten de ayrılacak mıdır? İşte detaylar!

23-03/15/ekran-alintisi-1678907328.JPG

YALI ÇAPKINI 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI!

Dağ evine mutlu giden Seyfer çifti, boşanma konusunu gündemlerine alarak döner. Fakat işler bir süre sonra en azından yoluna girmiş gibi gözüküyordur.

23-03/15/yaliii.JPG

Seyran ise kocasına güvenerek ona bir adım atmak ister. Artık Ferit ile beraber olabileceğini düşünen Seyran bunun için hazırlık yapar.

23-03/15/yaliiii.JPG

Seyran bu heyecanı kocasıyla da paylaşır. Fakat Ferit'in başında Zerrrin gibi bir bela vardır. Zerrin kızı Pelin'e çektirdikleri için Ferit'e çok ağır bir bedel ödetmeye çoktan hazırdır.

23-03/15/yaliiiiii.JPG

Bu sırada Seyran güzel bir gece için Ferit'i beklemektedir. Ferit'in annesi ile konuştuklarını duyan Seyran, dağ evinde gündeme gelen boşanma kararını onaylar.

23-03/15/yaliiiiiiii.JPG

Yüzüğü çıkarır ve Ferit'in avucuna bırakır. Peki 24. bölümde Seyfer için bu sefer yolun sonu geliyor mudur?

Yalı Çapkını 24. bölümüyle 17 Mart Cuma saat 20.00'de STAR'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin