Yalı Çapkını'nın 26. Bölümünden ön izleme yayınlandı! Esme Anne iş başında!

Star'ın başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın 26. bölümünden ön izleme paylaşıldı. Peki Yalı Çapkını'nın 26. bölümünde neler olacak? Yalı Çapkını'nın 25. bölümünde neler yaşandı? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Yalı Çapkını 26. bölümünde Seyran ve Ferit arasında neler olacak? Yalı Çapkını'nın Esme'si kimdir? Sezin Bozacı kimdir?

Volkan Usta
31 Mart 2023 - 12:48
Kültür Sanat

Star'ın rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nın 26. bölümünden ön izleme yayınlandı. Esme anne, Seyran'la beraber Pelin'in evine giderek büyük bir yüzleşme içine girer. İşte detaylar!

23-03/31/1.jpg

YALI ÇAPKINI 26. BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINDA!

Kızının yaşadıklarını içine sindiremeyen Esme artık buna bir dur demek için Pelin'in evine gider. Pelin'in annesi Zerrin'in tüm yaptıklarıyla ortalığı karıştırması sonrası artık Esme hem kızını hem de mecburen damadı Ferit'i korumak zorundadır.

23-03/31/adsiz-1680256801.jpg

Esme ile Zerrin'in büyük yüzleşmesi gerçekleşir. Kazanan kim olacaktır? Kızının ve tabiiki de damadını savunan Esme anne mi? Yoksa ortalığı karıştırarak kızı ve kendinin haklılığını savunan Zerrin mi? 

23-03/31/2.jpg

Yalı Çapkını bu akşam 26. bölümüyle saat 20.00'de STAR'da...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin