Yalı Çapkını'nın Nükhet'i kimdir? Binnur Kaya dizinin çekimlerine başladı!

Star'ın reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Peki Yalı Çapkını dizisinden ayrılan isim kim? Yalı Çapkını dizisine hangi karakter veda etti? Yalı Çapkını sezon finalinde neler yaşandı? Yalı Çapkını gelecek sezonunda neler olacak? Yalı Çapkını yeni sezona kimler rol alacak? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Buçe Buse Kahraman kimdir? Taro Emir Tekin kimdir? Binnur Kaya kimdir?

Volkan Usta
07 Eylül 2023 - 13:54
Kültür Sanat

Her Cuma akşamı izleyiciyi Star ekranlarına kilitleyen ve hem TV hem de sosyal medya reytinglerine damgasını vuran Yalı Çapkını’nın 2. sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Sette yerini alan isimler arasında canlandırdığı çok sayıda özel karakterle seyircinin gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Binnur Kaya da vardı. Kaya, Halis Ağa’nın Londra’da yaşayan kızı Nükhet’i canlandıracak. Sevilen dizi; 37. bölümüyle yakında ve her Cuma izleyiciyle buluşacak.

23-09/07/f5ahbovw8aag3wf.jpg

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’u buluşturuyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor.

Yalı Çapkını, yeni bölümleriyle yakında her cuma Star’da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin