Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri başladı! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

Star'ın reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Peki Yalı Çapkını dizisinden ayrılan isim kim? Yalı Çapkını dizisine hangi karakter veda etti? Yalı Çapkını sezon finalinde neler yaşandı? Yalı Çapkını gelecek sezonunda neler olacak? Yalı Çapkını yeni sezona kimler rol alacak? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Buçe Buse Kahraman kimdir? Taro Emir Tekin kimdir? Binnur Kaya kimdir?

Volkan Usta
07 Eylül 2023 - 10:30
Kültür Sanat

Star'ın fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimlerine başlandı. Yalı Çapkını 2. sezondan gelen tanıtımın ardından yayın tarihi de belli oldu. İşte detaylar!

23-08/25/f4zcfafxobkvgl1.jpg

OGM Pictures imzalı dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar sürerken bomba bir ayrılık yaşanmıştı. Geçen sezona damgasını vuran dizinin Pelin’i Buçe Buse Kahraman yeni sezon öncesi ekibe veda etmişti. Özellikle “Gri” dizisindeki performansıyla da çok konuşulan Buçe Buse Kahraman yeni dizi ve film görüşmelerini değerlendirmeye başlamıştı.

23-08/02/selcuk_.jpg

Ayrıca Star TV‘nin geçen sezon reytinglerde yüzünü güldüren fenomen dizisinde geçen sezon sonundan beri yalıya gelmesi beklenen Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) torunu karakteri için Taro Emir Tekin‘in adı geçiyordu. Son gelen bilgilere göre Tekin, diziyle anlaşmaya vardı.

23-08/16/episode-binnur-kaya18712-543x814.jpg

Son olarak dizinin kadrosuna bomba bir isim daha katılıyor. Daha önce OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda dizisinde de yer alan Binnur Kaya, Yalı Çapkını'na dahil oluyor. Dizide Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) kızı rolü için teklif götürülen sevilen oyuncu bir değişiklik olmazsa ekibe katılacak. Dizinin sete çıkış tarihi de netleşti. Ayrıca OGM Pictures imzalı “Yalı Çapkını dizi ekibi geçtiğimiz günlerde sete çıkarak yeni sezon çekimlerine başlamıştı.

Mehmet Bilge Aslan resimleri - Afiş Mehmet Bilge Aslan - Beyazperde.com

Yeni sezon ilk tanıtımının çok beğenilmesi sonrası dizinin yayın tarihi de belli oldu diyebiliriz. 15 Eylül'de ekrana gelmeyi planlayan yapım yeni sezona vurulan Ferit'in yaşam mücadelesiyle başlayacak. Hastane sahnelerinde Profesör Ahmet Güneyer‘i Mehmet Bilge Aslan canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin