Yan Kalbim Yan adında yeni bir dizi hazırlığı başladı! Kimler rol alacak?

Yeni sezon için hazırlanan dizilere bir yenisi daha eklendi.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2019 - 13:47
Yeni Bölüm

Yaz sezonunun ortasına gelinmişken, kanalların ve yapımcı firmaların yeni dizi projeleri de duyulmaya başladı. Yeni sezonun yeni dizilerinden biri de Yan Kalbim Yan dizisi olacak. 

19-07/16/ntc-medya.jpg

NTC Medya, yeni sezon için yeni bir dizi hazırlamaya başladı. Kanal D ekranları için hazırlanan bu dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturacağı da açıklananlar arasında. Gül Abus Semerci tarafından senaryosu kalema alınacak olan dizinin yeni sezonda ekranlarda olması planlanıyor. 

Yan Kalbim Yan'da kimler rol alacak?

19-07/16/kanal-d.jpg

Tür olarak dram temalı olacak olan Yan Kalbim Yan dizisinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Senaryonun ilerlemesi ile birlikte cast çalışmalarının da hızlandırılması bekleniyor. Dizi hakkında yeni bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin