Goncagül Sunar Benim Tatlı Yalanım dizisinin kadrosuna katıldı!

Ekranların sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım'ın kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Merve Mutlu
16 Temmuz 2019 - 11:48
Yeni Bölüm

Başrollerini Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nun paylaştığı, çocuk oyuncu Lavinye Ünlüer'in de başarı ile eşlik ettiği Benim Tatlı Yalanım dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.19-07/16/benim-tatli-yalanim.jpg

Eşi tarafından ansızın terk edilince 6 yaşındaki Kayra adındaki kızına hem annelik, hem de babalık yapmak zorunda kalan ve ünlü bir gözlük firmasının sahibi olan Nejat'ın renkli hikayesi anlatılırken, Nejat'ın hayatına tesadüfen giren Suna'nın tüm dengeleri değiştirmesini konu alan Benim Tatlı Yalanım dizisi, büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor.

19-07/16/goncagul-sunar-1563266208.jpg

Yaz sezonunun iç ısıtan romantik komedi dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizide, Ahmet Saraçoğlu'nun canlandırdığı Şevket karakterinin eski eşi yani Suna'nın annesi diziye katıldı. Şevket'in eski eşi karakterini canlandıracak oyuncu ise Goncagül Sunar oldu. 

Goncagül Sunar kimdir?

19-07/16/goncagul-sunar-kimdir.jpg

17 Eylül 1970 doğumlu olan Goncagül Sunar, 1991 yılında Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğu ile sanat hayatına başladı. 1992 yılında oyunculuk kariyeri başlayan Sunar, Mahallenin Muhtarları'nda Fadime'nin arkadaşı olan ekranlardaydı. Çemberimde Gül Oya,  Günaydın İstanbul Kardeş, Asmalı Konak, Güz Yangını, Ahh İstanbul, Fırtına, Tatlı İntikam, Yol Arkadaşım, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl, Kaderimin Yazıldığı Gün, Gülizar, Bir Litre Gözyaşı gibi dizilerde rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin