Yapımcı Davut Bekri: Willer Film’in yeni filmi yolda!

Willer Film’in kurucusu Davut Bekri, yapımcılığını üstlendiği “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nı vizyon yolculuğunun ardından dijital platformlarda seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bekri’nin gündeminde yeni projeler de var.

Volkan Usta
27 Haziran 2023 - 09:53
Gündem

Willer Film firmasıyla yapımcılığını üstlendiği “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası”nı dijital platformlara taşımaya hazırlanan Davut Bekri, devam filmine yeşil ışık yaktı: “Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası” filmimiz sinemalardaki gösterimlerini tamamladı. Şimdilerde dijital kanallarla görüşüyoruz. Filmimizi olabildiğince çok izleyiciye ulaştırmak istiyoruz. Film genel olarak çok olumlu yorumlar aldı, müzikleri de çok beğenildi. Seyirciden devamını çekmemiz yönünde bir istek var. Talepleri de göz önüne alarak ikinci filmi çekip çekmemeyi değerlendireceğiz.”

23-06/27/image00001.jpeg

BİR SANAT FİLMİ VE BİR AİLE SITCOM’U GELİYOR

Willer Film olarak sektörde kalıcı olmak istediklerini ifade eden Davut Bekri, yeni projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı: “Şu anda üzerinde çalıştığımız bir sanat filmi ve bir de aile sitcom’u var. Bu projelerle Willer Film’in görünürlüğünü artıracağız. Ayrıca başka sinema filmlerinde ortak yapımcı olarak yer almak istiyoruz ve bununla ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor.”

23-06/27/image00002.jpeg

YENİ PROJELERİ ORTA DOĞU’YA PAZARLAYACAĞIZ

Davut Bekri, Willer Film’in çalışmalarının Türkiye ile sınırlı kalmayacağını söyledi: “Arap dünyasıyla yakın bağlantılarımız olduğu için Orta Doğu ülkelerine pazarlayabileceğimiz eserler üzerinde çalışıyoruz. Bölgedeki yapım şirketleriyle ortak yapımlar üzerinde görüşmelerimiz başlayacak yakın zamanda.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin