Yaralı Kuşlar dizisi daha başlamadan yurt dışına satıldı!

Kanal D'nin yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar yayınlanmaya başlamadan yurt dışına satıldı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
25 Mart 2019 - 10:29
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar gibi isimlerin dahil olduğu Yaralı Kuşlar dizisi, Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

19-03/25/yarali-k.png

Son dönemlerde dizileri ile deneysel çalışan ve sık sık tutmayan dizileri nedeniyle yayın değişikliği yapan Kanal D, gündüz kuşağındaki boşluktan büyük bir pay almak adına günlük diziye başlama kararı aldı. Sık sık tanıtımları yapılan Kanal D'nin yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar ise farklı bir başarıya imza attı. 

1 Nisan Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün ekranlarda olan Yaralı Kuşlar dizisi, daha yayına başlamadan yurt dışına satıldı. Bu güzel haberi, Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında açıkladı:

“Türk yapımlarının önemli pazarlama şirketlerinden biri olan Eccho Rights, projeyi ‘Wounded Birds’ adıyla, yeni yılın ilk önemli televizyon fuarı MIP TV’de (8-11 Nisan tarihleri arasında) tanıtacak. Yayınlanmadan müşteriyle buluşturulan ender yapımlardan" dedi. 

Yaralı Kuşlar dizisinin konusu ne?

 19-03/25/kuslar-y-1553501350.png

Yıllar önce ailesinden koparılan ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılan küçük Ömer’in (Emre Mete Sönmez), ablası bildiği Meryem’le (Gizem Arıkan) hayata tutunma çabasını, İstanbul'un kalabalık sokaklarındaki mücadele ile harmanlayacak olan hikaye, Ömer'in gerçek babası ile karşılaşması sonucu tamamen değişecektir. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin