Zalim İstanbul'un ne zaman başlayacağı belli oldu! Fikret Kuşkan'ın yeni dizisi yolda..

Kanal D ekranlarının yeni gelecek olan dizisi Zalim İstanbul'un yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
25 Mart 2019 - 10:08
Yeni Bölüm

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer alacağı, Kanal D ekranlarının müjdesi çok önceden verilen dizisi Zalim İstanbul'un yayın tarihi belli oldu.

19-03/25/zalim.png

Yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu ve senaryosunu da Sırma Yanık’ın kaleme aldığı Zalim İstanbul dizisi ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. 

Zalim İstanbul'un konusu ne?

Üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in (Deniz Uğur), lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay (Fikret Kuşkan) ile yollarının kesişmesini konu alan ve Antakya'dan İstanbul'a uzanan derin bir hikayeyi konu alıyor. 

19-03/25/xsehe.jpg

Zalim İstanbul ne zaman başlıyor?

Uzun bir aranın ardından ekranlarda olacak olan Fikret Kuşkan'ın yeni dizisi Zalim İstanbul'un yayın tarihi belli oldu. Bir süredir merakla beklenen dizi, 1 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Karaçay'ların dışarıdan görünen renkli, görkemli ve güçlü yaşamının aslında içeride ne kadar tehlikeli sırlar ve planlarla dolu olduğunu; Antakya'dan ailesi ile gelen Seher'in de o köşke adım atarak hayatında yaşanacakların iki aileyi temelden sarsması ile izleyenlere dram ve heyecan dolu anlar yaşatacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin