Yaralı Kuşlar Meryem (Gizem Arıkan) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar, hikaye ve kadrosu ile dikkat çekiyor. Yaralı Kuşlar Meryem kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
01 Nisan 2019 - 12:03
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar, hikaye ve kadrosu ile dikkat çekiyor. Yaralı Kuşlar Meryem kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

19-03/15/yarali-kuslar-1552647066.png

Yıllarca hem okuyup hem de çalışan, kardeşi Ömer'e bakmak için okulu bile bırakan fedakar bir abladır. Annelerini kaybetmelerinin ardından babalarının hapiste olduğu dönemde kardeşine annelik etmiştir. Hayattaki en büyük mutluluk kaynağı Ömer olan Meryem, hayatlarındaki değişikliklerle hem kardeşi Ömer hem de aşk için yanacaktır.

Yaralı Kuşlar dizisinde Meryem karakterini Gizem Arıkan canlandırmaktadır. 

Gizem Arıkan kimdir?

19-04/01/gizem-arikan.png

Gizem Arıkan 25 yaşında bir tiyatro oyuncusudur. Çocuk tiyatrolarında oynarken keşfedilerek setlere çağrılan Arıkan'ın ilk oyunculuk deneyimi, Organik Aşk adlı film ve Kahraman Deniz'in Böyle Sever adlı şarkısına çektiği klip olmuş, TRT'nin Aşkın 5 Hali isimli bir belgesel filmde de yer almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin