Yaralı Kuşlar Ömer (Emre Mete Sönmez) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar, hikaye ve kadrosu ile dikkat çekiyor. Yaralı Kuşlar Ömer kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
01 Nisan 2019 - 11:50
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar, hikaye ve kadrosu ile dikkat çekiyor. Yaralı Kuşlar Ömer kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Yaralı Kuşlar Ömer kimdir?

19-03/15/kuslar-yarali-1552647117.png

Ömer, ablası Meryem ile birlikte fakir ama mutlu bir çocuktur. Babası Durmuş hapisteyken ablası ona adeta bir anne olmuştur. Ablası ile aralarında çok derin bir bağ vardır. Babalarının hapisten çıkması ile huzurları kaçar. Durmuş Ömer üzerinden para kazanmayı deneyecektir. Bu hamlesi ise hayatlarının gidişatını değiştirecektir. Ömer'in gerçek ailesi ise onu aramaya devam etmektedir ve yolları birgün hiç beklenmedik bir yerde kesişir. Asıl adı Efe olan Ömer, Metehanoğlu ailesinin ortadan kaybolan çocuğudur. 

Yaralı Kuşlar dizisinde Ömer karakterini Emre Mete Sönmez canlandırmaktadır. 

Emre Mete Sönmez kimdir?

19-04/01/emre-mete.png

Ocak 2014 doğumludur. Babası Bulgaristan göçmeni annesi Erzurumlu olan Emre Mete, çocuk oyuncudur. ve Yaralı Kuşlar dizisi ilk oyunculuk tecrübesi olacaktır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin