Zalim İstanbul Cemre (Sera Kutlubey) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul'un oyuncuları ve konusu oldukça merak uyandırıyor. Zalim İstanbul Cemre kimdir? Gerçek adı nedir? sorularına gelin hep birlikte bakalım..

Merve Mutlu
01 Nisan 2019 - 11:29
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul'un oyuncuları ve konusu oldukça merak uyandırıyor. Zalim İstanbul Cemre kimdir? Gerçek adı nedir? 

Zalim İstanbul Cemre kimdir?

19-03/07/seraaa.png

Cemre Seher’in güzeller güzeli büyük kızıdır. Cemre, gözü havalarda olan ve zengin bir koca bulup bu fakir hayatından kurtulmak isteyen bir kızdır. 

Zalim İstanbul dizisinde Cemre karakterini Sera Kutlubey canlandırmaktadır.

Sera Kutlubey kimdir?

19-03/07/sera.jpeg

Sera Kutlubey, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır. Ayrıca Sera Kutlubey'in Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde Oyunculuk ve Diksiyon eğitimi de vardır. Birçok tiyatro oyununda rol alan genç oyuncu, ekran karşısına ilk kez Kehribar adlı dizi ile çıkmış, bu dizide Leyla karakterinin gençliğini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin