Zalim İstanbul Ceren (Bahar Şahin) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul'un oyuncuları ve konusu oldukça merak uyandırıyor. Zalim İstanbul Ceren kimdir? Gerçek adı nedir? sorularına gelin hep birlikte bakalım..

Merve Mutlu
01 Nisan 2019 - 11:15
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul'un oyuncuları ve konusu oldukça merak uyandırıyor. Zalim İstanbul Ceren kimdir? Gerçek adı nedir?

Zalim İstanbul Ceren kimdir?

19-03/07/bahar-sahin.png

Ceren, Agah beyin müştemilatında kalmaya başlayacak olan Seher’in aklı başında, oturaklı ve akıllı olan küçük kızıdır. Gözü hiç bir zaman yükseklerde olmayan Ceren aşka kapılarını kapatmıştır. Agah beyin hayatına girmeleri ile onun da hayatı değişecektir. 

Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini Bahar Şahin canlandırmaktadır. 

Bahar Şahin kimdir?

19-03/07/bahar-sajin.jpg

1991 yılında Artvin’de doğmuştur. Oyunculuk eğitimi alan Bahar Şahin, ilk oyunculuk deneyimini Fox Tv’de yayınlanan  O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Müge karakteri ile yaşamış; daha sonra ise Trt ekranlarında yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde rol almıştır. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kayıtdışı dizisinin kadrosunda da yer alan Şahin, Zalim İstanbul'da Ceren karakterini canlandıracak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin