Zalim İstanbul Nedim (Berker Güven) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul'un oyuncuları ve konusu oldukça merak uyandırıyor. Zalim İstanbul Nedim kimdir? Gerçek adı nedir? sorularına gelin hep birlikte bakalım..

Merve Mutlu
01 Nisan 2019 - 11:10
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul'un oyuncuları ve konusu oldukça merak uyandırıyor. Zalim İstanbul Nedim kimdir? Gerçek adı nedir?

Zalim İstanbul Nedim kimdir?

19-03/07/berker-guven.jpg

Nedim, Agah beyin yeğenidir. Bir kaza sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum kalmıştır. Yengesi Şeniz Nedim'i istememektedir ve Nedim de istenmediğinin farkındadır. Agah beyin kendisini emanet etmek üzere bir eş aramaya başladığı Nedim, bambaşka olayların arasında kalacaktır.

Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterini Berker Güven canlandırmaktadır. 

Berker Güven kimdir?

19-03/07/brker-guven.png

1994 doğumlu olan oyuncu, İzmir'lidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi radyo televizyon ve sinema bölümü mezunudur. 2014 yılından beri Craft oyunculuk atölyesi ekibinde yer alan Güven, Babam filminde canlandırdığı Arif karakteri ile dikkat çekti. İlk televizyon deneyimi ise Vatanım Sensin dizisidir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin