Yargı 89. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ilgaz ve Ceylin, Eren için ne yapabilecek?

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisinde bu hafta olaylar karışıyor. Dizinin 89. bölümünden merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisinde bu hafta olaylar karışıyor. Dizinin 84’üncü bölümünden merak uyandıran bir tanıtım yayınlandı.

Volkan Usta
09 Nisan 2024 - 13:29
Kültür Sanat

Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 89. bölümüden 2. fragman yayınlandı. Olayların karıştığı tanıtımda; Eren peşine düştüğü ipuçları sonrası kızının iintikamını almak için uğraşırken hiç göremediği bir kumpasın içine mi düişecek? İşte detaylar!

Tuğçe'yi bu hale getirenleri bulan Eren, adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışır. Diğer taraftan Tuğçe'yi tanınmaz hale getirenler, Tuğçe'nin konuşma ihtimaline karşı onu öldürmek isterler. Tuğçe hastanede yaşam mücadelesi verirken, Eren Tuğçe'yi darp edenlerle yüzleşir ve iki tarafta birbirlerine silah çeker. 

Tuğçe'ye yapılanların intikamını almak için yolun sonuna gelen Eren, vuruluyor. Ilgaz ve Ceylin, Eren için ne yapabilecek?

Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar saat 20.00'de Kanal D'de!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin