Yasak aşk listesinde adı geçen Demet Özdemir açıkladı!

Set arkasında dönen yasak aşk bombasından sonra ortaya atılan birçok ünlü isimden biri olan Demet Özdemir, o iddialara yanıt verdi! Demet Özdemir hangi açıklamada bulundu? Hangi oyuncu ve yönetmen aşk yaşıyor? Demet Özdemir kimdir? Kaç yaşında? Kiminle evli?

Pınar Alçiçek
17 Mart 2023 - 20:12
Magazin

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın, isimleri ananonim tutarak yayınladığı 'Evli yönetmen ve evli oyuncunun yasak aşkı' haberinden sonra ortalık kıyamet alanına döndü! O yasak aşk haberinde adı geçen Deniz Baysal'dan sonra isyan bayrağını Demet Özdemir devraldı... İşte şok eden açıklama!

Gündeme bomba gibi düşen bu aşk haberinden sonra Demet Özdemir'in, Oğuzhan Koç ile kavga ederek evi terk etmesi o iddiaları güçlendirmişti. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yasak aşk iddialarını sert bir dille yalanladı. İşte oyuncu Demet Özdemir'in açıklaması:

"MÜCADELEMİ HUKUK YOLUYLA VERECEĞİM!"

23-03/17/2023-03-17-9.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin