Yasak Elma 3. sezonda büyük sürprizler yaşanacak! Leyla karakterini kim canlandıracak?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma yeni sezonda sürprizlerle dolu sahneler yaşatacak! İşte detaylar...

Nurşah
17 Haziran 2019 - 14:45
Gündem

27 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda eden Yasak Elma dizisinin yeni sezonu şimdiden büyük bir merakla beklenmeye başladı bile... Yeni sezonda büyük sürprizler izleyicileri bekliyor!

19-06/17/yasak-elma-3-sezon.jpg

Yasak Elma 3. sezonda neler olacak?

Heyecan dolu bir sezon finali ile ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yayınlanan 3. sezon tanıtımı da izleyicileri büyük bir merak içerisinde bırakmıştı.  Yayınlanan tanıtımda Halit'i perişan ve Yıldız'ı oldukça varlıklı bir halde gören izleyiciler yeni sezondaki büyük değişimler hakkında tahminler yürütmeye başladılar. Bu tahminler arasında tüm bunların Yıldız'ın rüyası olabileceğini söyleyen görüşler de var...

19-06/17/yasak-elma-3-sezon-leyla.jpg

Halit ile Yıldız arasındaki olaylar gizemini korurken Televizyongazetesi sitesinde yer alan habere göre; Yasak Elma'ya üçüncü sezonda Leyla adında yeni bir karakter de dahil olacak... Bu karakterin, Barış Kılıç'ın canlandırdığı Kaya karakteri ile gönül ilişkisinde olacağı da söyleniyor... Zeynep ve Alihan'ın diziden ayrılmasının ardından dizinin yeni çiftinin bu ikili olabileceği düşünülüyor. Merak uyandıran ve dizinin gidişatını değiştirecek olan Leyla karakterini ise kimin canlandıracağı ise henüz belli değil!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin