Grand Hotel dizisi bu akşam başlıyor! Grand Hotel konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu!

ABC kanalının yaz döneminde ekranlara sürmeye hazırladığı yeni dizisi Grand Hotel başlıyor! Grand Hotel nasıl bir dizi? Grand Hotel konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

ABC kanalının Gran Hotel isimli İspanyol dizisinden uyarladığı yeni dizisi "Grand Hotel" 17 Haziran 2019 Pazartesi akşamı ekran serüvenine başlıyor.

GRAND HOTEL BAŞLIYOR!

Peki, Grand Hotel nasıl bir dizi? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda ve yapım ekibinde kimler var?

19-06/17/grand-hotel-foto1.jpg

"GRAND HOTEL" KONUSU

Son senelerde daha çok yapımcılık yönüyle öne çıkan Desperate Housewives yıldızı Eva Longoria ve ABC/ABC Studios'un gözde dramedi yazarlarından Brian Tanen'ın arkasında olduğu Grand Hotel'ın hikayesi; Miami Beach'te otel sahibi olan bir aile, otelde çalışan personel kadrosu ve bu topluluğun kusursuz dış görünüşlerinin altında yatan sırlar üzerinde şekillenirken, otelin arka planında gerçekleşen olaylara odaklanılıyor.

Demián Bichir (Santiago Mendoza), Roselyn Sanchez (Gigi Mendoza), Denyse Tontz (Alicia Mendoza), Bryan Craig (Javi Mendoza), Wendy Raquel Robinson (Helen "Mrs. P" Parker), Lincoln Younes (Danny), Shalim Ortiz (Mateo), Anne Winters (Ingrid), Chris Warren (Jason Parker), Feliz Ramirez (Carolina) ve Justina Adorno (Yoli) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

19-06/17/grand-hotel-1x01-foto.jpg

Senarist Brian Tanen, Eva Longoria ve Ben Spector ile birlikte Bob Daily, yönetmen Bill D'Elia, orijinal İspanyol yapımın arkasındaki isimlerden Ramón Campos ve Teresa Fernández-Valdés projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Grand Hotel'in açılış bölümünün senaryosunu Brian Tanen kaleme alırken; yönetmen koltuğunda Ken Olin oturuyor.

"GRAND HOTEL" POSTERLER

19-06/17/grand-hotel-poster1.jpg

19-06/17/grand-hotel-poster2.jpg

19-06/17/grand-hotel-poster3jpg.jpg

"Grand Hotel" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin