Survivor final ne zaman yayınlanacak? Hızlı eleme dönemi başladı!

Survivor'da finale sayılı bölüm kala hızlı eleme dönemi de başlıyor! Hızlı eleme nasıl olacak? Final ne zaman?

Nurşah
17 Haziran 2019 - 12:09
Yeni Bölüm

tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor ne zaman final yapacak? Şubat ayında heyecan dolu bir bölümle başlayan yarışmanın final tarihi belli oldu mu? Hızlı eleme dönemi nasıl olacak?

19-06/17/survivor-hizli-eleme-donemi.jpg

Survivor ne zaman final yapacak?

2005 senesinden beri çeşitli konseptlerle izleyici karşısına çıkmaya devam eden Survivor'ın 2019 senesindeki konsepti Türkiye - Yunanistan olarak belirlenmişti. İki ülkenin yarışmacılarının kıran kırana bir mücadele sergilediği yarışma programında yolun sonuna doğru gelindi!

19-06/17/survivor-final-ne-zaman.jpg 

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde Acun Ilıcalı tarafından hızlı elemelerin de başlayacağı şu sözlerle duyuruldu:

Finale doğru gidiyoruz ve artık elemeler de hızlanacak. Önümüzdeki hafta hızlı elemeler başlayacak. Çarşamba ve perşembe üst üste iki dokunulmazlık oynayacaksınız.Perşembe akşamı bir veda olacak. Hem aday konseyi hem de veda olacak. Bundan sonraki konseylerde adaylar çıkacak ve adaylar hızlı bir şekilde elenmeye başlayacak. Önce birinci dokunulmazlık, ardından ikinci dokunulmazlık oynanacak. O akşam adaylar çıkacak ve hemen eleme olacak

Heyecanla takip edilen Survivor finali ise 30 Haziran Pazar akşamı izleyici karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin