Yasak Elma 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Neler olacak?

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümü merakla bekleniyor.

Merve Mutlu
03 Ekim 2019 - 10:26
Yeni Bölüm

Başrollerini Eda Ece (Yıldız Argun), Şevval Sam (Ender Çelebi) ve Talat Bulut'un (Halit Argun) paylaştığı, Nesrin Cavadzade'nin de Şahika karakteri ile dahil olarak dizideki tüm dengeleri değiştirdiği Yasak Elma'nın 51. bölümü izleyicilerin beğenisini toplarken gözler yeni bölüme çevrildi. 

Yasak Elma 51. bölümde neler oldu?

19-10/02/hailt.png

Dizinin pazartesi akşamı yayınlanan 51. son bölümünde: Yıldız geçirdiği kazanın etkisinden çıkamazken bunu yapanın Şahika olduğunu anlaması uzun sürmüyor. Nihayet doğum yapan ve oğlu Halit Can'ı doğuran Yıldız, DNA testi için hazırken, Şahika'nın müdahalesi sayesinde yanlış test sonuçlarını gören Halit'in gazabına uğruyor ve çocuğun başkasından olduğunu düşünüyor. 

19-10/02/yasak-elma-dizisi.png

Ender, oğlu Erim'i kaybetmek istemediği için, kendisini denizden çıkaran ve hasta olduğunu gören tek kişi olan Sabri'yi çağırıyor ancak Şahika'nın annesi ile tehdit ettiği adam Ender'in aleyhine konuşunca herkes Ender'e yeniden arkasını dönüyor.

Yasak Elma 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19-10/03/yasak-elma-52bolum.png

DNA testinin yanlış olduğunu bilen Yıldız, Ender'den yardım istiyor. Yıldız'ın gözyaşlarını silen Ender hastane ile görüşüp gerekeni yapıyor ve bebeğin Halit'ten olduğu ortaya çıkıyor. Şahika bebeğin çok uzaklarda olduğunu sanırken, Halit bebeği Yıldız'dan alarak kucaklıyor.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin