Grand Hotel 2. sezon olacak mı? ABC kararını verdi!

ABC kanalının yaz döneminde ilk sezonuyla yayınladığı entrika dolu hikayesiyle dikkat çeken Grand Hotel dizisinin geleceği belli oldu. Yayıncı kanaldan yapılan açıklamaya göre dizinin 2. sezonu olmayacak.

ABC kanalının yaz döneminde ilk sezonuyla ekranlara getirdiği "Grand Hotel" dizisinin devam edip etmeyeceği belli oldu.

GRAND HOTEL RESMEN İPTAL!

Ve Grand Hotel kapılarını kapatıyor! Yayıncı kanal, Demián Bichir ve Roselyn Sanchez'li dizisiyle devam etmemeyi seçip iptal kararı aldı. Buna göre Grand Hotel'in 2. sezonu olmayacak.

GRAND HOTEL REYTİNGLERİ

Dizi; 17 Haziran-09 Eylül 2019 tarihleri arasında yayınlanan 13 bölümlük ilk ve tek sezonuyla izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.72 milyon izleyici ortalamasını elde etti. Grand Hotel, ABC'nin 14 yaz programı arasında reytingleriyle 10. sırada yer alıyordu.

19-10/03/grand-hotel-oyuncu-kadrosu.jpg

Grand Hotel'in iptal edilme olasılığı ABC Eğlence Birimi Başkanı Karey Burke'un Ağustos ayında düzenlenen TCA Basın Turu kapsamındaki açıklamalarıyla artmıştı. Burke burada yaptığı açıklamada Grand Hotel'in parlak olmayan reytinglerine vurgu yaparak "Grand Hotel için sezon bitimine kadar bekleyeceğiz. Bizim çok sevdiğimiz bir dizi. Reytinglerinin biraz güçlenmesini istediğim bir yapım ancak kararı sezonun bitiminden sonra vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

GRAND HOTEL KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Gran Hotel isimli İspanyol yapımı diziden Brian Tanen'in kalemiyle Amerikan televizyonuna uyarlanan yapımın hikayesi; Miami Beach'te otel sahibi olan bir aile, otelde çalışan personel kadrosu ve bu topluluğun kusursuz dış görünüşlerinin altında yatan sırlar ve yalanlar etrafında şekillenirken otelin arka planında gerçekleşen olaylara odaklanılıyor.

19-10/03/grand-hotel-foto.jpg

Bichir ve Sanchez dışında oyuncu kadrosunda Denyse Tontz, Bryan Craig, Wendy Raquel Robinson, Lincoln Younes, Shalim Ortiz, Anne Winters, Chris Warren, Feliz Ramirez ve Justina Adorno gibi isimler yer alıyor.

ABC Studios yapımcılığındaki Grand Hotel'in yürütücü yapımcı kadrosu ise yazar Tanen, UnbeliEVAble çatısı altında dizide tekrar eden rolle de gördüğümüz Eva Longoria ile Ben Spector, ABC Studios'tan Ramon Campos ve Teresa Fernandez-Valdes'ten oluşuyor.

"Grand Hotel" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin