Yasak Elma 60. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümünde neler olacak?

Merve Mutlu
03 Aralık 2019 - 10:19
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut (Halit Argun), Eda Ece (Yıldız Argun), Şevval Sam(Ender Çelebi) ve Nesrin Cavadzade'nin (Şahika) yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın 60yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-12/03/halit-yildiz.png

Argun ailesinin etrafında olup bitenlerin anlatıldığı ve Halit Argun'un eski eşleri ile ilişkisinin hikayeleştiği dizi, yeniden karmaşık bir hal alıyor. Yıldız'la evli olan ve boşanmak istemeyen Halit, Nadir'in gelmesi ile birlikte tedirginlik yaşıyor. Şahika'nın da geri dönmesi ve Halit'le çalışmaya başlaması herkesin sinirlerini gererken Nadir'in de Şahika'nın da yeni planları ortalığı iyice karıştıracak. 

Yasak Elma 60. bölümde neler olacak?

19-12/03/ahka.png

Yiğit'in Ender'i öldürmeye çalıştığı anlara ait görüntülerin Şahika'da olması ile onun planlarına ortak olmak zorunda kalan Ender aslında Nadir'le çalışmakta ve Şahika'nın tarafında görünmektedir. Halit ile Yıldız'ı ayırmak için Leyla'nın üzerine oynayan ikili, Leyla ile Halit'in yakınlaşmasını sağlamaya çalışıyor. 

19-12/03/yildiz.png

Nadir'in Yıldız'a olan ilgisi ise Halit'i çileden çıkaracak. Yıldız'ın resmini Halit'e hediye eden Nadir sınırlarını iyice zorlarken Ender'de çift taraflı oyununa devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin