Quinta Brunson'dan HBO Max'e komedi dizisi geliyor!

Mayıs 2020'de faaliyete geçecek yeni dijital platform HBO Max'in dizi projeleri duyurulmaya devam ediyor. Quinta Brunson ve Michelle Nader ikilisi platform için bir komedi dizisi hazırlıyor.

WarnerMedia'nın yakın zamanda duyurduğu ve 2020 baharında faaliyete geçecek dijital yayın platformu HBO Max'ten yeni dizi projeleri haberleri gelmeye devam ediyor.

HBO MAX İÇİN KOMEDİ DİZİSİ!

Platform; Quinta Brunson (A Black Lady Sketch Show) ve Michelle Nader (2 Broke Girls) ortaklığında hazırlanan bir iş yeri komedisi için deneme bölümü siparişi verdi.

19-12/03/quinta-brunson-michelle-nader.jpg

DİZİNİN KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Brunson'un oyuncu kadrosunda yer alıp, Nader'ın dizi sorumluluğunu üstlendiği projenin hikayesi; bir medya şirketinde beklenmedik şekilde bir halkla ilişkiler krizini yürütmekle görevlendirilen, kariyer basamaklarını tırmanmaya hevesli Brunson'un karakterine odaklanıyor.

Warner Bros. TV yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Nader ve yapımcı ortağı Danielle Stokdyk (Veronica Mars, iZombie) ile Brunson'dan oluşuyor.

Son dönemde HBO'nun ikinci sezon onayı verdiği A Black Lady Sketch Show isimli komedi skeç programıyla bilinen Brunson ayrıca Quinta vs. Everything, Single Parents ve The CW/WBTV yapımı iZombie gibi dizilerde rol aldı.

19-12/03/hbo-max-foto.jpg

CBS/WBTV komedisi 2 Broke Girls'te yürütücü yapımcı/showrunner olarak görev yapan Nader'in yazar-yapımcı olarak yer aldığı diğer yapımlar arasında ise The King of Queens, Kath & Kim ve Spin City bulunuyor.

Projenin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

HBO Max 2020 Mayıs'ta:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin