Netflix sosyal medya gerilim dizisi Clickbait'in oyuncu kadrosu duyuruldu!

Hikayesinde sosyal medyanın ilgili suç ve dava üzerinde oynadığı rolü inceleyen Netflix gerilim dizisi Clickbait'in başrolleri duyuruldu. Clickbait konusu, oyuncu kadrosu...

Netflix'in geride bıraktığımız Ağustos ayı içinde ilk duyurusunu gerçekleştirdiği sosyal medya odaklı gerilim dizisi "Clickbait"ten oyuncu kadrosu haberleri gelmeye başladı.

CLICKBAIT DİZİSİNİN OYUNCULARI BELLİ OLUYOR!

İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosuna Zoe Kazan (The Plot Against America, The Deuce), Betty Gabriel (Get Out, Counterpart), Adrian Grenier (Entourage, Affairs of State) ve Phoenix Raei'nin (Stateless, The Heights) dahil oldukları açıklandı.

19-12/02/zoe-kazan-betty-gabriel-adrian-grenier-phoenix-rael.jpg

Tony Ayres (The Slap), David Heyman (Once Upon A Time In Hollywood, Harry Potter, Gravity), NBCUniversal International Studios ve Avustralya merkezli Matchbox Pictures'ın arkasında olduğu yapımın konusunu hatırlayacak olursak;

"CLICKBAIT" KONUSU

Ayres ve Christian White'ın senaryosunu ortaklaşa kaleme aldığı Clickbait'in sekiz farklı bakış açısından anlatılan hikayesi; suçunu itiraf eden bir tacizcinin öldürülmesini ve sosyal medya dünyasının bu suçta oynadığı rolü mercek altına alıyor.

Sosyal medyanın tehlikelerine ve insanların gerçek ve sanal benlikleri arasındaki genişleyen uçuruma odaklanan dizi; en tehlikeli ve kontrol edilemeyen dürtülerimizin sosyal medya çağında nasıl tetiklendiğini araştırırken; sanal ve gerçek yaşamdaki kişiliklerimiz arasında giderek genişleyen çatlakları ortaya koyuyor.

CLICKBAIT'TE KİM KİMDİR?

Kadroya katılan oyuncuların karakter detayları şöyle:

- Zoe Kazan; davası medyada sansasyonel hale gelen kayıp kardeşini arayışta cevaplar için çaresiz kalan bir genç kadın Pia Brewer,

19-12/02/zoe-kazan.jpg

- Betty Gabriel; ülkedeki en büyük medya hikayesinin konusu haline geldiklerinde ailesini bir arada tutmak için mücadele eden bir Oakland kadını Sophie Brewer,

- Adrian Grenier; aşk dolu bir eş, iki oğul ve güzel evi ile görünüşte mükemmel bir hayatı olan ancak tuhaf bir suçun parçası olduğunda hayatı raydan çıkan Nick Brewer,

- Phoenix Raei; bu davayı araştırırken kendisini medya fırtınasının merkezinde bulan Oakland Polis Birimi'ne bağlı dedektif Roshan Amir'i canlandıracak.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Ayres'in dizi sorumlusu olarak dümenin başında yer aldığı projenin yürütücü yapımcı kadrosunda Ayres'e Christian White, David Heyman ve Tom Winchester (The Capture) eşlik ederken; Tom Hoffie (Wanted, Love Child) ve Joanna Werner (Riot, Secret City) ikilisi yapımcı olarak projeyi destekliyor.

Brad Anderson (The Sinner) ve Emma Freeman (Glitch, Stateless) ise yönetmen koltuğunu paylaşacak isimler.

Avustralya'nın güneydoğusundaki Victoria eyaletinde yapımı gerçekleşen ilk Netflix dizisi olma özelliğini taşıyan Clickbait'in çekimleri Melbourne'deki Docklands Studios'ta gerçekleşiyor. Clickbait; Hannah Gadsby'in stand-up özel yapımı Nanette, doğaüstü temalı dizi Tidelands ve Chris Lilley komedisi Lunatics'in ardından Netflix'in dördüncü Avustralya orijinal yapımı olma özelliğini taşıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin