Yasak Elma Dizisine İddialı İsim Geliyor

Yasak Elma dizisine yepyeni bir isim daha dahil oluyor. Şahika karakterinden sonra yine çok iddialı bir oyuncuyu dizide göreceğiz. İşte son gelişmeler.

Oğulcan Özsezgi
09 Mayıs 2021 - 15:18
Gündem

Yasak Elma, bir final yapacak bir oyuncuların ayrılma haberi ile gündeme gelmekte. Dizinin sürekli yüksek tempoda kalmasını sağlayan bu haberlere bir de transfer haberi eklendi. Dizinin tutkunları mutlaka bilecektir ki en son bölümde Şahika için yolun sonu geldi.

Geri dönecek teorileri de olsa, Nesrin Cavadzade diziye veda etti. Sonuçta ses getiren bir karakterdi ve bu karardan sonra, dizinin güç kaybedeceği düşünülüyordu. Fakat yeni gelecek bir isim açıklandı ve açıkçası görüşler değişti.

Yasak Elma Dizisine Ece Dizdar Geliyor

Konu hakkında bilgi Medyapım tarafında geldi. Bilgiye göre Şahika karakterinin yerine yeni bir isim gelecek. Yine çok tartışılan bir karakter olacağı söylenen yeni karakteri canlandıran isim ise ünlü oyuncu Ece Dizdar olacak.

Geçmişine baktığımız zaman çok ünlü dizilerde yer aldığını gördüğümüz Ece Dizdar, kesinlikle Yasak Elma’ya yeni bir hava katacaktır. Fakat şu an çok fazla belirsizlikte var.

Birincisi 39 yaşındaki oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı ve bu karakterin diziye nasıl dahil olacağı bilinmiyor. Karakterin diziye nasıl dahil olacağını bilmediğimiz gibi ne zaman geleceğini de bilmiyoruz.

21-05/09/yasak-elma.jpg

İki ayrı iddia var. Birincisi sezon finali öncesi karakter gözükecek ama onu tanımak için yeni sezonu bekleyeceğiz. İkinci iddia ise ünlü oyuncunun direkt olarak yeni sezonda ön plana çıkacağı ve diziye dahil olacağı.

Kesin olan bir şey varsa o da Şahika karakterinin boşluğunu doldurmak adına çok iddialı bir oyuncu ile anlaşılmış gibi gözüküyor. Ece Dizdar’ın dizideki performansını herkes gibi biz de merakla beklemeye başladık. Bakalım ünlü oyuncunun canlandırdığı karakter sevilecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin