Yasak Elma dizisinin kadrosuna Ahmet Kaynak da katıldı!

Fox ekranlarının sevilen dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Merve Mutlu
18 Eylül 2019 - 14:48
Yeni Bölüm

Başrollerini Talat Bulut (Halit Argun), Eda Ece (Yıldız) ve Şevval Sam'ın (Ender) paylaştığı ve yeni sezona geçerken kadroya dahil olan Nesrin Cavadzade'nin Şahika karakteri ile büyük hareket kattığı Yasak Elma dizisinin kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu. 

19-09/18/yasak-elma-yeni-sezon.jpg

49. bölümü ile Pazartesi akşamı Fox ekranlarında bir kez daha izleyici karşısına çıkan Yasak Elma'nın kadrosu büyümeye devam ediyor. Yeni sezona Tuvana Türkay ve Aylin Veziroğlu ile merhaba diyen dizinin kadrosuna bu kez de ünlü bir erkek oyuncu katıldı.

Ahmet Kaynak Yasak Elma dizisinin kadrosunda!

19-09/18/ahmet-kaynak.png

Başarılı oyuncu Ahmet Kaynak, aşk, ihanet ve entrika dolu heyecanlı dizi Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oldu. Dizide Sabri karakterini canlandıracak olan Kaynak'ın dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği merak ediliyor.. 

Ahmet Kaynak kimdir?

19-09/18/ahmet-k.jpg

1978 yılında Kocaeli İzmit’de dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu Ahmet Kaynak Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bugüne kadar Gülsüm, Yılan Hikayesi, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Yedi Numara, Azad, Halet, Müjgan Bey, Düşler ve Gerçekler, Binbir Gece, Cemile, Kaybolan Yıllar, Kavak Yelleri, Son Ağa, İtirazım Var, Merhaba Hoşçakal, Anne, Poyraz KarayelSınıf, Kapalı Çarşı, Şubat, Evli Ve Öfkeli, Herkes mi Aldatır, Sen de Gitme, Tövbeler Tövbesi, Beş Kardeş ve Yarım gibi bir çok sinema ve dizide rol almıştır. 2018 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi ile birlikte Show Tv’de yayınlanması planlanan Servet isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin