Yüzüklerin Efendisi dizisi nerede çekilecek? Çekimler ne zaman başlıyor?

Dizi tarihine damga vurmaya hazırlanan Yüzüklerin Efendisi dizisiyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Dizinin çekileceği yer resmen belli olurken, çekimlere önümüzdeki birkaç ay içinde başlanacak. Detaylar...

Dizi tarihinin en yüksek bütçeli yapımlarından biri hatta birincisi olmaya şimdiden aday gösterilen yüksek beklentili "The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi)" dizisinin hazırlıkları sürüyor.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR!

Amazon Studios'tan yapılan açıklamayla; J. R. R. Tolkien'in kaleme alıp dünya çapında büyük bir hayran kitlesi oluşturan epik fantezi türündeki romanın televizyon uyarlamasının ön yapım aşamasının resmen başladığı duyuruldu.

Yapılan duyuruya göre dizinin çekimlerine yakın bir zamanda, birkaç ay içerisinde başlanacak. Çekimlerin adresi ise Yeni Zelanda'nın Auckland kenti olacak.

19-09/18/lord-of-the-rings.jpg

Dizinin showrunner ve yürütücü yapımcıları olarak dümenin başında yer alan isimleri J.D. Payne ve Patrick McKay konuyla ilgili yaptıkları açıklamada "Orta Dünya'da İkinci Çağ'ın ilkel güzelliğini hayata geçirebileceğimiz bir yer arayışındayken el değmemiş kıyıları, ormanları ve dağlarının bulunmasının yanı sıra dünya standartlarında setlere, stüdyolara, son derece yetenekli ve deneyimli zanaatkarlar ile diğer personellere sahip görkemli bir yer bulmaya ihtiyacımız olduğunu biliyorduk. Ve J.R.R. Tolkien'in hikayelerine dayanan dizimizin çekimleri için Yeni Zelanda'yı resmen onayladığımız için mutluyuz. Bu ön yapım aşaması boyunca destekleri için Yeni Zelanda hükümeti ve özellikle Auckland halkına minnettarız" ifadelerini kullandılar.

Amazon'un dizi için kendi setlerini oluşturacağı belirtiliyor. Yüzüklerin Efendisi film üçlemesinin yönetmeni Peter Jackson'ın projeye dahil olup olmayacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

19-09/18/yuzuklerin-efendisi-dizi.jpg

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ KONUSU VE KAMERA ARKASI EKİBİ

Orta Dünya topraklarında, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring / Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'nin öncesindeki yeni hikayeleri keşfedecek olan yapımın senaryosunu Payne ve McKay ikilisi üstlenirlerken Juan Antonio (J.A.) Bayona (Jurassic World: Yıkılmış Krallık) ilk iki bölümün yönetmen koltuğunda oturacak.

Payne & McKay, Bayona & yapımcı ortağı Belén Atienza ile birlikte Lindsey Weber, Bruce Richmond, Gene Kelly, Sharon Tal Yguado, Gennifer Hutchison, Jason Cahill ve Justin Doble projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

Elijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen, Liv Tyler, Sean Astin, Orlando Bloom gibi isimleri bir araya getiren Yüzüklerin Efendisi serisinin beyazperdeye uyarlanan filmleri dünya çapında yaklaşık 6 milyar dolarlık bir gelir elde etmiş, toplam 17 Oscar ödülü kazanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin