Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Sevgili Geçmiş oldu!

Ünlü oyuncu yeni sezonda yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Merve Mutlu
18 Eylül 2019 - 12:19
Yeni Bölüm

Başrollerini Ece Uslu ve Emre Kınay'ın paylaştığı ve Süreç Film imzası ile Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan Sevgili Geçmiş dizisinin hazırlıkları devam ederken dizinin kadrosuna ünlü bir isim daha katıldı. 

Erkan Petekkaya Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosunda!

19-09/18/erkan-petekkaya.jpg

Kadrosunda: Erken final yapan Leke dizisinde Burak Sevinç ile başrolü paylaşan Melis Sezen, en son Can Kırıkları dizisinde Aslan Erçetin karakterini canlandıran başarılı ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, 2018 yılında yayınlanan Dip dizisi ile son kez karşımıza çıkan Burak Yamantürk ve Yasak Elma dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak hayran sayısını artıran Sevda Erginci'nin rol alacağı Sevgili Geçmiş'in kadrosuna katılan isim Erkan Petekkaya oldu.

Çekimleri İzmir'de yapılan ve senaryosu Funda Alp imzası taşıyan yeni dizinin yıl bitmeden Star TV ekranlarında olması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin