Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Cemre ve Cenk aynı evde..

Kanal D ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
18 Eylül 2019 - 11:30
Yeni Bölüm

Başrollerini Deniz Uğur, Mine Tugay ve Fikret Kuşkan'ın paylaştığı ve Sera Kutlubey, Berker Güven, Ozan Dolunay, İdris Nebi Taşkan ve Simay Barlas gibi genç yetenekleri de kadrosunda bir araya getiren Zalim İstanbul'un yeni sezonu izleyicilerin beğenisini topluyor.

19-09/18/cemre-kaldi.jpg

11. bölümde neler oldu?

Sezona hızlı bir başlangıç yapan Zalim İstanbul'un ilk bölümü izleyenlerden büyük beğeni topladı. 11. bölümü ile ekranlara dönen dizide Nedim'i Şeniz'den ve Cenk'ten korumak için kaçıran Cemre, Cenk'e yakalanınca işler değişiyor. Cemre'nin yokluğunu fırsat bulup Nedim'e saldıran ve onu para kapısı olarak gören bir adam saldırıyor. 

Annesinin tutuklandığını öğrenen Cemre, annesinin serbest bırakılması için teslim olmaya giderken polisleri arayarak Nedim'in yanına gönderecekti ancak pansiyon sahibinin kulübeyi yakması sonucu herkes oraya akın etti. Cenk'in yangından kurtarması ile evine dönen Nedim sürekli Cemre'nin adını sayıklayarak hem Agah Bey'in hem de Ceren'in sinirlenmesine neden oldu. 

19-09/18/nedim-ve-cmere.jpg

Agah Bey'in Nedim'le, Cemre'den vazgeçmesi ve istemediğini göstermesi karşılığında Cemre'yi hapisten çıkarma anlaşması işe yarar ve evdeki herkes de Cemre'ye arkasını dönerken, Nedim'in sinir krizleri Ceren'in iyice kendini kaybetmesine neden oluyor ve Nedim'i boğmaya çalışıyor... 

12. bölümde neler olacak?

19-09/18/12-bolum.png

Annesi tarafından evden kovulan ve memlekete gönderilmeye çalışılan Cemre'ye sahip çıkan ve evine götüren Cenk oluyor. Ceren'in Cemre'ye karşı hırsı yine Cemre'ye zarar veriyor. Gelip evi dağıtan ve Nedim'i aldığım gibi Cenk'i de senden alacağım diyen Ceren annesini de dolduruşa getirmeye devam ediyor. 

Bu durumların ardından Cemre'yi götürmeye çalışan annesi ise Cemre'nin sert yüzüyle tanışıyor...

Zalim İstanbul 12. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin