Yasak Elma ne zaman başlayacak? Bomba gibi dönüyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
06 Eylül 2019 - 10:46
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın olduğu, geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde de Doğaç Yıldız (Yiğit) ve Nesrin Cavadzade'nin (Şahika) kadroya girmesiyle büyük bir hareketlilik yaşanan Yasak Elma'nın yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. 

19-09/06/yasak-elma.jpg

48. bölümü ile sezon finali yaparak ekran macerasına ara veren dizi, 49. yeni bölümü ile ekranlara dönmek için gün sayıyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Yasak Elma'nın ne zaman başlayacağı da nihayet belli oldu. 

Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor?

19-09/06/yildiz.png

Geçtiğimiz sezonun final bölümü izleyicilerin akıllarında birçok soru işareti bırakmıştı. Son bölümün hemen ardından yayınlanan yeni sezondan ön izleme tanıtımı da kafaları karıştırdı. Yıldız'ın Halit tarafından evden kovulması ve fakir hayatına dönmesinin ardından yayınlanan sezon tanıtımında Yıldız'ın lüks bir araçla ilerlerken sokaklarda yaşayan Halit'i görerek onunla karşılaşma anı büyük heyecan yarattı.

19-09/06/ender.png

Dizinin son bölümünde Ender'in birinin saldırısına uğraması ve yeni bölüm fragmanında öldü gibi gösterildiği anlar da büyük bir soru halinde izleyicilerin aklında kalmışken dizinin ne zaman başlayacağı nihayet belli oldu. Entrikanın bol olduğu dizinin 49. yeni bölümü ile başlayacak yeni sezonu 9 Eylül Pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin