Yasak Elma'dan ayrılan Can Nergis Erdal Beşikçioğlu'yla aynı kadroda!

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisinde Can Nergis de yer alacak.

Merve Mutlu
15 Mart 2021 - 17:00
Gündem

Birbirinden başarılı projelerde yer alan ve özellikle Behzat Ç. ile bir fenomene dönüşen usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, erken final yapan son dizisi Çocukluk'un ardından yeniden setlere dönüyor. Gain Medya için Hamlet adlı dijital bir dizinin setiyle başlayan Beşikçioğlu'nun aynı zamanda Star TV için çekilen bir dizi ile de setlerdeki yerini alacağını sizlerle paylaşmıştık. 

21-03/15/can-nergis.jpg

Yenilen çekileceği açıklanan Behzat Ç. dizisinin kadrosunda yer almayacağı haberleri ile gündeme gelen sevilen oyuncunun yeni projeleri merakla bekleniyor. Henüz adı ve türü açıklanmayan yeni televizyon dizisinde başrolde oynayacak olan oyuncuya eşlik edecek isimlerden birinin sevilen güzel oyuncu Tuvana Türkay olduğunu duyurmuştuk. O3 Medya imzalı olan ve Şenol Sönmez'in yöneteceği projenin detayları sır gibi saklanıyor. Nisan ayında başlayacağı konuşulan projenin adı bile bilinmiyor. Güzel oyuncu Nue Fettahoğlu'nun da kadroda yer alacağı iddia edilen projeye en son Yasak Elma dizisinde rol alan Can Nergis de adını yazdırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin