Yasak Elma'nın Alihan'ı Onur Tuna'dan diziye duygusal veda paylaşımı..

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın oyuncularından Onur Tuna, diziye veda mesajı yayınladı.

Merve Mutlu
20 Mayıs 2019 - 14:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın rol aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosunda ayrılıklar yaşandı. En az başrol oyuncuları kadar dikkat çeken Zeynep ve Alihan karakterlerini canlandıran oyuncular diziye veda etti...

19-05/20/alihan-yasak-elma.jpg

Dizinin sevilen karakterlerinden Zeynep'i canlandıran Sevda Erginci ve Alihan'ı canlandıran Onur Tuna diziden çift olarak ayrılıyor. İkili senaryo gereği, herkesten ve her şeyden uzakta mutlu olmak için kimsenin onları tanımadığı bir yere giderek diziye veda ediyorlar. 

19-05/20/onur-tuna.png

Oyuncu Onur Tuna, dizinin sahnelerinden hazırlanmış ve dünyaca ünlü FRIENDS dizisinin müziği ile hazırlanmış bir klibi profilinde paylaşarak veda mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda, "Güzel anılar... An itibariyle Alihan ve Zeynep olarak son sahnemizi çektik. Çok şey öğrendim. Çok güzel insanlar tanıdım. Elden geldiği kadar evlerinize misafir ettiniz. Yaptığımıza inanan herkese yürekten teşekkür ederim. Görüşmek üzere.. Bu arada @sevdaerginci can’dır.." diyen Onur Tuna, izleyicileri duygulandırdı. 

ZeyAl fanlarını üzen bu gelişmenin ardından, Sevda Erginci de Instagram sayfasından paylaşım yaparak duygusal anlar yaşattı. 

19-05/20/zeyal-1558349552.png

19-05/20/zeyal-2.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin