4N1K Yeni Başlangıçlar sezon finali yapıyor! Dizi ne zaman bitecek?

Sevilen gençlik dizisi 4N1K Yeni Başlangıçlar'ın sezon finali tarihi belli oldu! İşte detaylar...

Nurşah
20 Mayıs 2019 - 14:36
Gündem

Foxplay ekranlarının ilgiyle takip edilen gençlik ve komedi dizisi 4N1K Yeni Başlangıçlar sezon finali bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor... 4N1K Yeni Başlangıçlar ne zaman sezon finali yapacak?

19-05/20/4n1k-yeni-baslangiclar-sezon-finali-ne-zaman.JPG

4N1K Yeni Başlangıçlar sezon finali ne zaman?

Özellikle genç kesimden izleyicinin beğenisini kazanan 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi 1 Mart Cuma akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya başlamıştı. Geçtiğimiz cuma akşamı Fox play ekranlarında yine eğlence dolu bir bölümle izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatan dizinin, sezon finali tarihi de belli oldu!

19-05/20/4n1k-yeni-baslangiclar-ne-zaman-sezon-finali.JPG 

Gözde Mutluer, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Atakan Hoşgören gibi sevilen genç oyuncuların kadrosunda yer aldığı 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi 24 Mayıs Cuma akşamı Foxplay platformunda yayınlanacak olan 13. bölümü ile sezon finali yaparak, ekran macerasına kısa bir ara verecek. Bu durum ilgiyle takip edilen dizinin hayranlarını oldukça üzecek gibi görünüyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

4N1K Yeni Başlangıçlar sezon finali fragmanı yayınlandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin