Söz Yavuz öldü mü? Tolga Sarıtaş diziden ayrılıyor mu?

Star tv'nin beğeniyle izlenen dizisi Söz'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen fragman dizinin sevenlerini üzdü..

Merve Mutlu
20 Mayıs 2019 - 15:26
Yeni Bölüm

Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Nihat Altınkaya, Meriç Aral, Tolga Sarıtaş, Görkem Sevindik ve Deniz Baysal gibi isimlerin paylaştığı Söz dizisinin 83. bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-05/20/soz.png

Söz'ün Sarı Komutan'ı Yavuz ölüyor mu?

Son bölümde; düşmanların üzerine büyük bir öfke ve hırsla giden Sarı Komutan ve ekibi yeni bölümde, büyük bir cesaretle zorlu bölgeye giriyor. 

Çıkan çatışmada vurulan Yavuz, son ana kadar saldırıya devam etse de olduğu yere yığılıyor. Tim'in yardımına koştuğu Yavuz'a ilk müdahaleyi ise Aşık yapıyor. Savcı Derya'nın da olay yerini ve anını izlediği anlarda kalp masajı yapılan Yavuz maalesef tüm çabalara rağmen tepki vermedi. Panzehiri aldığı halde etki etmeyen Yavuz'un kalbi durdu. 

Herkes Yavuz'u kaybetmenin acısını yaşarken Keşanlı bu durumu kabullenmedi ve son kez kalp masajı yaptı. Tam üzeri bayrak ile örtülecekken Yavuz yeniden hayata döndü.

19-05/20/tolga-saritas.png

Tolga Sarıtaş diziden ayrılıyor mu?

3 sezondur devam eden Söz dizisinde Sarı Komutan lakaplı Yavuz karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Tolga Sarıtaş, dizideki karakterine devam ediyor.

Tolga Sarıtaş kimdir?

19-05/20/tolga-saritas-kimdir.jpg

30 Mayıs 1991 doğumlu oyuncu, Halil Akkant Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin