Yasak Elma'nın konuk oyuncusu Erdem Şanlı olacak!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'ya yeni bir oyuncu konuk oluyor.


03 Şubat 2020 - 10:03
Yeni Bölüm

Entrika dolu hikayesi ve Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi başarılı ve sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan Yasak Elma dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu konuk olacak. 

Zengin olmak isteyen Yıldız'ın, kocasının kendisini aldatmasını ve ayrılmayı isteyen Ender ile karşılaşması ile hayatının değişmesi ve Argun yalısında yaşananların bir ilişki sarmalı içerisinde konu eden dizi, 66 bölüm boyunca ekranlardaki yerini korudu. 67. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan dizi, yeni bir konuk oyuncu ile hikayesine renk katacak. 

Erdem Şanlı Yasak Elma'nın konuk oyuncusu olacak!

Sevilen dizide Ender ile Kaya'nın oğlu Yiğit, Halit'in kızı Lila ile Şahika'nın isteği doğrultusunda evlenmiş ve oyun olan bu ilişki daha sonra gerçeğe dönmüştü. Ancak Halit'in isteği ile boşanan ve karşılıklı hatalar yüzünden yıpranan ilişki geçtiğimiz bölümde anlaşarak ayrılmaları sonucu bitmişti. İki tarafın da kabullendiği bu ayrılığın ardından Lila'nın hayatına yeni birisi girecek. Erdem Şanlı'nın canlandıracağı Lila'nın yeni sevgilisi Aksel karakteri, dizinin 69. bölümünde karşımıza çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin