Yasak Elma'nın Mahmut'u Mert Altınışık diziye veda ediyor!

Mert Altınışık Yasak Elma'dan ayrılıyor.

Merve Mutlu
09 Mart 2021 - 16:52
Gündem

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Fox ekranlarının fenomen entrika dizisi Yasak Elma, hız kesmeden hikayesine devam ediyor. Yeni sezonda kadrosundan birçok ismin ayrıldığı ve birçok oyuncuyu kadrosunda dahil eden diziye bir karakter daha veda ediyor.

21-03/09/yasak.png

Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın yer aldığı ve herkesin birbiriyle entrika dolu bir ilişkisi olduğu diziye yeni sezonda Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Berk Oktay ve Nilperi Şahinkaya katılmıştı.

Yasak Elma'nın Mahmut'u Mert Altınışık diziye veda ediyor!

21-03/09/mert-altinisik.png

En son Sol Yanım dizisinde rol alan ve performansıyla hayranlık uyandıran oyuncu Emre Dinler'in kadrosuna dahil olduğu dizide Hasan Ali'nin sağ kolu Mahmut'u canlandıran Mert Altınışık diziye veda ediyor. Mahmut karakterinin senaryo gereği öleceği biliniyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin