Yasak Elma'nın Yağmur'u Ege Kökenli diziden ayrıldı! Yeni sezonda neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni sezonu ile ilgili yeni tüyolar geldi.

Merve Mutlu
01 Temmuz 2019 - 10:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut ve Şevval Sam'ın rol aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni sezonunda neler olacağı ile ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

19-07/01/yasak-elma.jpg

Dizinin son bölümlerinde kadroya dahil olan Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika karakteri birçok dengenin sarsılmasına neden olmuştu. Halit'in yavaş yavaş kanına giren Şahika, bir yandan Yıldız'dan kurtulurken diğer yandan da Ender'in gerçek yüzünü bir kez daha gösteren planı ile Halit'in hayatından tamamen çıkmasına neden olmuştu.

Diziye yine yeni dahil olan oyunculardan biri de Ender'in Kaya'dan olan ve herkesten sakladığı oğlu Yiğit karakteri ile Doğaç Yıldız olmuştu. Yiğit'in hayatına dahil olarak diziye giren Yağmur karakterini ise Ege Kökenli canlandırıyordu. 

19-07/01/ege-kokenli.jpg

Usta televizyoncular Melis Civelek ve Zeynep Soyata'nın kaleme aldığı Yasak Elma dizisine 45. bölümde katılan oyuncu Ege Kökenli'nin canlandırdığı Yağmur karakterinin yeni sezonda dizide olmayacağı, yani Ege Kökenli'nin kadrodan ayrıldığı öğrenildi. 

Yeni sezonda dizide neler olacak?

Dizinin sezon finalinde Şahika hem Yıldız'ı hem Ender'i ekarte ederek Halit'e daha da yakınlaşmıştı. Halit'in Şahika'ya olan ilgisi gittikçe belli hale gelirken, diğer yandan da Yiğit'in Ender'e olan nefreti artmış, Şahika da bu nefreti körüklemişti. 

En son sahnede ise Ender'in kafasına vurularak denize düşmesi, bunu yapanın kim olduğu konusunda merak uyandırmıştı. 

19-07/01/yasak-elma-sezon-finali.png

Yeni sezonda Ender'e saldıran kişinin kim olduğu öğrenilecek. Yiğit tüm gerçekleri açıklayacak. Ayrıca yayınlanan tanıtıma göre: Halit tüm mal varlığını kaybederken, Yıldız da sebebi belirsiz bir şekilde zengin olarak sokakta yaşayan Halit'in karşısına çıkacak.. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin