Preacher final sezonundan ilk tanıtım videosu ve poster geldi!

"Preacher" dizisinin 4. ve final sezonundan fragman ve poster yayınlandı.

Seth Rogen ve Evan Goldberg'in arkasında olduğu "Preacher" dizisinin 4. ve final sezonundan fragman ve poster yayınlandı.

04 Ağustos'ta prömiyerini yapacak dizinin final sezonu 10 bölümden oluşacak.

19-07/07/preacher.jpg

"PREACHER" KONUSU

Garth Ennis/Steve Dillon'ın yarattığı aynı isimdeki popüler çizgi roman serisinden ekranlara uyarlanan Preacher'ın hikayesi; içine cennetten kaçan oldukça güçlü bir varlığın girdiği Texas'lı rahip Jesse Custer (Dominic Cooper), kız arkadaşı Tulip (Ruth Negga) ve İrlanda'lı bir vampir Cassidy'nin (Joseph Gilgun) Tanrı'yı bulma yolculuğunu konu ediniyor.

Jesse Custer'ın Tanrı için gerçekleştirdiği arayışın kendisini tüm hayatı boyunca kaçındığı yere; evine, yetiştiği yere geri götürmesine tanıklık ettiğimiz üçüncü sezonun ardından hikayesini sürdürecek olan Preacher'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Ian Coletti, Graham McTavish, Pip Torrens, Julie Ann Emery, Malcolm Barrett, Betty Buckley ve Colin Cunningham gibi isimler rol alıyor.

Sony Pictures Television ve AMC Studios ortak yapımcılığındaki yapımın uyarlamasında Rogen ve Goldberg ile showrunner Sam Catlin dümenin başında yer alan isimler. Bu üç isim ile birlikte Point Grey Pictures'tan James Weaver, Original Film'den Neal H. Moritz ve Ori Marmur; Vivian Cannon, Jason Netter, Michael Slovis, Mark McNair ve Ken F. Levin projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan diğer isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin