La Casa de Papel 4. sezon için hazır olun! Madrid'den güzel haberler var!

Fenomen dizi La Casa de Papel'in 3. sezonuna az kaldı! Peki, dizinin 4. sezonu olacak mı? İşte açıklamalar...

Alex Pina tarafından İspanyol Antena 3 kanalı için yaratılan, Netflix ile birlikte dünya çapında fenomen bir yapım haline gelen soygun dizisi "La Casa de Papel"in 3. sezonu için geri sayım sürüyor. Geçtiğimiz aylarda dizinin 3. kısmıyla 19 Temmuz 2019'da geri döneceği duyurulmuştu.

Hayranlar 3. sezon için geri sayıma devam ederken geçtiğimiz günlerde İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleşen ve dizinin yaratıcısı Alex Pina, yönetmen Jesús Colmenar ile oyuncu kadrosundan pek çok kişinin katıldığı tanıtım toplantısından La Casa de Papel'in geleceğine dair hayranları sevindirecek açıklamalar geldi!

19-06/30/la-casa-de-papel-4-sezon.jpg

"LA CASA DE PAPEL" 4. SEZON ONAYI YAKINDA RESMİLEŞECEK!

Toplantıdan çıkan açıklamalara bakılırsa Netflix, El Profesor (Álvaro Morte) liderliğindeki grubun maceralarının ve entrikalarının devam edeceğini çoktan onaylamış durumda.

Platformun İspanya’daki Orijinal İçerik Direktörü Diego Ávalos, dizinin dördüncü sezonunun olacağını doğruladı.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI!

Hatta dizinin dördüncü sezon çekimleri başlamış durumda. Dördüncü sezonun çekimleriyle meşgul olan ekipten Enrique Arce kendi sahnelerinin çekimlerinin olması sebebiyle ekip arkadaşları Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Alba Flores, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Najwa Nimri'nin katılım gösterdiği yeni sezon tanıtım toplantısında bulunamadı.

19-06/30/la-casa-de-papel-3-sezon-tanitimi.jpg

Hatırlanacağı üzere oyuncu kadrosuna dahil olan Rodrigo de la Serna geçtiğimiz aylarda Cineargentino.com'a yaptığı açıklamada "La casa de Papel'in üçüncü ve dördüncü sezonunda rol almak için çağrıldığımı doğrulayabilirim, sözleşmeyi imzalamak üzereyim" sözleriyle dördüncü sezonun olacağının sinyallerini vermişti.

19-06/30/el-profesor.jpeg

Dördüncü sezonun ne zaman izleyiciyle buluşacağı ve kaç bölümden oluşacağı gibi detaylar henüz mevcut değil. Yakın bir zamanda Netflix'in La casa de Papel'in 4. sezonunu onaylayan resmi duyurusunun gelmesiyle birlikte sezon hakkında daha detaylı bilgiler edinebiliriz.

"La Casa de Papel: 3. Kısım" Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin