Yasak Elma'nın yeni oyuncusu Can Nergis oldu!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'ya yeni oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
11 Mart 2020 - 13:28
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizi projesi olan Yasak Elma'nın oyuncuları da hikayesi de oldukça beğeniliyor.

20-03/11/yasak-elma.jpg

Özellikle son bölümlerde reyting sıralamasını yukarıya çeken ve AB'de 1. olmayı başaran entrika dolu dizinin yeni bölümleri de büyük bir merakla bekleniyor. Halit'in her şeyini kaybettiği, Yıldız'ın bir anda zengin olduğu ve Şahika'nın Nadir ile evlendikten hemen sonra onu öldürmesi ile holdingin başına geçtiği dizide aksiyon hiç hız kesmeden devam ediyor. 

Yasak Elma'nın yeni oyuncusu Can Nergis oldu!

20-03/11/can-nergis-kimdir.jpg

Sevilen dizinin oyuncu kadrosuna en son Gökhan Alkan katılmış ve Kerim karakterinin neler yapacağı konusunda merak yaratmıştı. Şimdi de Can Nergis kadroya dahil oluyor. Daha önce Paşa Gönlüm, Tatlı İntikam, Umuda Kelepçe Vurulamaz, Anne ve Börü gibi dizilerde yer alan oyuncu dizide Mert karakterini canlandıracak. Mert karakterinin canlandıracağı karakterin ise dizide neleri değiştireceği henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin