Alican Yücesoy Jet Sosyete dizisinde!

Sevilen Jet Sosyete'nin yeni konuk oyuncusu Alican Yücesoy oldu.

Merve Mutlu
11 Mart 2020 - 12:23
Yeni Bölüm

BKM Film imzalı Jet Sosyete dizisi, sevilen oyuncu kadrosu, eğlendiren hikayesi ve sık sık yer alan konuk oyuncuları ile kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde de karşımıza yeni bir konuk oyuncu çıkacak. 

20-03/11/gizem-ozpamuk.png

Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. 

Jet Sosyete'nin yeni konuğu Alican Yücesoy oldu!

20-03/11/alicn-yucesoy.png

Birbirinden eğlenceli karakterleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen sitcom dizisinin yeni bölümünde: Pilli Bebek dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan, Sessiz Gece, Gurbet Yolcuları, Zoraki Koca, Sen de Gitme, Suskunlar, Kördüğüm, Serçe Sarayı ve Adı Zehra gibi birçok dizide yer alan Alican Yücesoy konuk oluyor. Yücesoy dizide: İlayda Çıkrıkçıoğlu'nun çok soru sorarak bezdiren erkek arkadaşını canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin