Yasak Elma'nın yeni oyuncusu Faruk Barman oldu!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.


24 Şubat 2020 - 13:11
Gündem

Başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen entrika dolu dizisi Yasak Elma'nın yeni oyuncusu kadroya dahil oldu. 

Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ve entrikalarla dolu senaryosu ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Yasak Elma her bölümde heyecanın dozunu daha da artırıyor. Halit ile Yıldız'ın ani boşanmalarının ardından, Leyla'nın da hamile olmadığının öğrenilmesi Halit'in Leyla'yı kovmasına neden olmuş, Afrika'dan alınan kağıtların da boş çıkması ile Halit tüm mal varlığını kaybederken, Yıldız'ın bebek mamaları büyük bir talep görerek zengin etmeye başlamıştı. 

Yasak Elma'ya yeni oyuncu: Faruk Barman

Daha önce Kızım dizisinde Murat karakterini canlandırarak karşımıza çıkan Faruk Barman, Yasak Elma dizisine dahil oldu. Dizide Bülent karakterini canlandıracak olan Barman hikayeye yeni bir soluk kazandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin