Yaşam Koçu film galasına Yağmur Tanrısevsin damga vurdu!

Başrollerinde Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı 'Yaşam Koçu' filminin galası yapıldı. Gala gecesine Yağmur Tanrısevsin'in tarzı ve güzelliği damga vurdu! Yağmur Tanrısevsin kimdir? Yağmur Tanrısevsin kaç yaşında? Yağmur Tanrısevsin sevgilisi kim?

Gülcan Tarımoğlu
09 Ocak 2024 - 00:27
Magazin

Başrollerinde Doğu Demirkol ile Yağmur Tanrısevsin'in  oynadığı "Yaşam Koçu" filminin galası gerçekleştirildi. 

Çekimlerde çok eğlendiklerini belirten oyuncu Doğu Demirkol : "Bu klişeyi yapacağım. Gerçekten eğlendik, yani ben yazdım, ben biraz oyunculukların içerisindeydim." dedi.

Geceye güzelliğiyle damga vuran Yağmur Tanrısevsin ise ilgi odağı oldu.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, "Komedi filmi, inanılmaz eğlenceli ve keyifli film olduğuna eminim. Şu an bizim için de sürpriz. Heyecanlıyız, şimdi izleyeceğiz. Çok keyifli bir film oldu. Bence inanılmaz gülecekleri bir film olacak." şeklinde konuştu.

Yönetmen koltuğuna Burak Kuka'nın oturduğu, hikaye ve konsept tasarımını filmin yapımcılarından Emrah Güzelkokar'ın, yapımcılığını ise Wovie, RetroPro, Netd ve DMC'nin üstlendiği film, 12 Ocak'ta vizyona girecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin