Kızıl Goncalar dizisine oyunculardan tam destek! Sosyal medyada büyük yankı uyandırdı!

Fox'un başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü RTÜK kararıyla son anda yayından çekildi. Bu duruma oyunculardan tepki gelirken, diziye destek de sosyal medyada çığ gibi büyüdü! Kızıl Goncalar dizisi neden yayınlanmadı? Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm ne zaman?

Kızıl Goncalar'a yayın yasağına mahkemeden onay!
 
Dizinin yapımcısı Faruk Turgut: "Bu Akşam yayın yok. İdare mahkemesi ve Bölge idare mahkemesi, RTÜK verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncalar'ın yayınını yapamıyoruz" açıklamasını yaptı. Ardından da FOX, dizinin yayın saatinde RTÜK'ün göndereceği belgeselin yayınlanacağını açıkladı.
 
Kızıl Goncalar dizisinin yayın yasağı sonrası sosyal medyada #sansürehayır ve #kızılgoncalar başlıkları açılarak, binlerce destek yorumu geldi! 
 
 Kızıl Goncalar dizisinin başarılı oyuncusu Mert Yazıcıoğlu'ndan da destek mesajı geldi.
 
 
Ünlü popçu Mustafa Sandal ve Yargı ekibinden de diziye tam destek geldi.
Yargı dizisinden Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yayın yasağı kararını kınadı!
 
 
Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncularından Barış Kılıç ve ve Ceren Karakoç'ta, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla #KızılGoncalar dizisine destek verdi.
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin