Yazgı dizisinin Umut’u Erkan Meriç kimdir? Kaç yaşında?

TV8’in sevilen günlük dizisi Yazgı senaryosu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor! Yazgı dizisi Umut kimdir? Erkan Meriç kimdir? Kaç yaşında? Yazgı dizisi konusu nedir? Yazgı dizisi oyuncuları kimler? Yazgı dizisinin 26. Bölümünde neler oldu? Yazgı 27. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yağmur Öztürk kimdir?

Volkan Usta
03 Kasım 2022 - 15:08
Kültür Sanat

TV8’in günlük dizisi Yazgı oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Acun Medya imzalı Yazgı dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

Yazgı dizisinin Umut’u Erkan Meriç kimdir? Umut karakterini yakından tanıyalım!

Umut zengin bir inşaat şirketinin sahibinin oğludur. Dünya’nın evinin bulunduğu mahalleye kentsel dönüşüm projesi için gider ama yolda kaza yapar.  Dünya taksiye yetişmeye çalışırken ona çarpmıştır. Ufak kaza sonucu taksiye binemeyen Dünya'yı gideceği yere kadar bırakmak ister ve aşk hikayesi bu şekilde başlar.

22-11/03/erkanmeric.jpg

Erkan Meriç kimdir? Erkan Meriç nereli? Kaç yaşında?

26 Temmuz 1986 tarihinde Adana'da doğan Erkan Meriç, ilköğretim ve lise eğitimini Mersin'de tamamladı. Erkan Meriç, Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon Bölümü'nden 2008 yılında mezun olmuştur.

Erkan Meriç, üniversiteden mezun olduğu dönemlerde ailesinin ve yakın çevresinin yönlendirmesi ile mankenlik ajansına yazıldı. Bir yıl boyunca modellik yaptıktan sonra profesyonel olarak mankenlik yapmaya başlayan Meriç, 2008 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasına katılarak, Best Photo Model seçildi. 2009 yılında Best Model of Turkey 2009 yarışmasına tekrar katıldı ve bu yarışmayı kazanarak, Türkiye birincisi oldu. Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye'nin en iyi erkek modeli seçilen Meriç, Türkiye'yi temsil etmek üzere Best Model of the World 2009 yarışmasına katılmaya hak kazandı. Bulgaristan'da gerçekleştirilen Best Model of the World yarışmasında birinci seçilen Meriç, "Dünya'nın en iyi erkek mankeni" unvanını almıştır. Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra bu unvanı kazanan 3. Türk erkek modeldir.

Rol Aldığı Yapımlar:

2011 Kurtlar Vadisi Pusu

2011 Fatmagül’ün Suçu Ne – Playboy

2012 Acayip Hikayeler – Tarık

2014 Beyaz Karanfil – Erkan

2015 Bedel – Cengiz

2016-2018 Adını Sen Koy – Ömer Kervancıoğlu

2021 Savaşçı – Bektaş Subaşı

2022 Gülümse Kaderine – Fırat

2022 Yazgı – Umut

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin