Yekta Kopan ustaların ustasıyla sezonu açıyor!

İlk iki sezonuyla izleyicilerin ilgiyle takip ettiği “Yekta Kopan’la Set Arası”, üçüncü sezonu ile geri dönüyor. 10 Kasım’dan itibaren TOD’da yayınlanacak olan programın yeni sezonu, ekran ve beyazperdenin sırları, ünlü oyuncu ve yönetmenlerin renkli sohbetleri eşliğinde aralanıyor. Sezonun ilk konuğu ise usta tiyatrocu ve çok yönlü sanatçı Ali Poyrazoğlu. Poyrazoğlu, ilk ekran aşkından, başarı yolunu açan hocalarına kadar pek çok anısını ve bilinmeyeni TOD ekranlarında paylaşacak.

ozan
08 Kasım 2023 - 12:25
Viral

TOD ORIGINALS’ın en beğenilen yapımlarından “Yekta Kopan’la Set Arası”, sürpriz konu ve konuklarıyla ekranlara geri dönüyor. TV, sinema ve tiyatro dünyasından çok özel konukların sohbetleriyle renk katacağı sevilen programın üçüncü sezonu, 10 Kasım’dan itibaren dijital içerik platformu TOD’da seyirci ile buluşuyor.  

Hiç bilinmeyen anılar, yıldızların renkli dünyası

Yekta Kopan’la Set Arası” izleyiciyi, tıpkı ilk iki sezonda olduğu gibi unutulmaz set anıları, çarpıcı olaylar ve anekdotlar, en ünlü filmlerden anılar, keyif veren veya bıktıran roller, yönetmenlerin gizli dünyası, sinema dünyasının sırları ile dolu bir yolculuğa çıkaracak. 

Yekta Kopan'ın samimi sunumuyla, "Set Arası" programı, her bölümünde birbirinden değerli konukları ağırlayacak. Yekta Kopan soracak, sektörün en önde gelen isimleri içtenlikle yanıtlayacak, deneyimlerini, hiç bilinmeyenleri ve kendi bakış açılarını paylaşacak.

23-11/08/1699428749_set_arasi___ali_poyrazoglu___350a1464-1699436077.jpg

Sezonun ilk konuğu Ali Poyrazoğlu

Yeni sezonun ilk konuğu ise büyük usta Ali Poyrazoğlu. Sahnelerin efsane ismi, özel hayatına ve kariyerine dair bilinmeyenleri, çok keyifli bir sohbet eşliğinde Yekta Kopan’a anlatacak. 

İlk ekran aşkı, kariyerinin dönüm noktaları...

Ali Poyrazoğlu set arasında en çok ne yapmayı sever, “altın kuşak” dediği konservatuvardaki sınıf arkadaşları arasında kimler vardı, kitabında neler anlatıyor ve ilk ekran aşkı, tiyatro ile tanışması, kariyerinin dönüm noktası ve Poyrazoğlu’na dair daha pek çok detay, “Yekta Kopan’la Set Arası” programında gün ışığına çıkacak.

Sanatla randevunuz, 10 Kasım’dan itibaren her cuma TOD’da!

Ekranların ve sahnenin perde arkasına çok eğlenceli bir yolculuk vadeden “Yekta Kopan’la Set Arası”, yeni sezonuyla 10 Kasım Cuma gününden itibaren TOD erkanlarında olacak. Yıldızların merak edilen renkli dünyalarının kapısı aralayacak “Set Arası”, aynı zamanda 10 Kasım’dan itibaren her cuma beIN CONNECT, 11 Kasım’dan itibaren ise her cumartesi Digiturk’ün beIN MOVIES TURK kanalından da izlenebilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin