Yeni dizi Barbaros'tan ayrılan Çağatay Ulusoy'un yerine Engin Altan Düzyatan mı geçiyor?

TRT1 ekranları için hazırlanan Barbaros dizinin çalışmaları devam ediyor.


07 Temmuz 2020 - 13:00
Gündem

TRT1 ekranları yeni dönemde yeni bir tarih dizisi ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin başrolü olacağı konuşulan Çağatay Ulusoy'un projeden ayrılması ile gözler dizinin çalışmalarına çevrildi ve yeni başrol hakkında iddialar dolaşmaya başladı. 

Yapımcılığını ESFilm'in üstleneceği ve Barbaros Hayrettin Paşa döneminin anlatılacağı yeni dizi Barbaros için hazırlıklar devam ederken, başrolde adı geçen Çağatay Ulusoy'un ve yönetmen koltuğuna oturması için anlaşılan Taylan Biraderler'in projeden çekildiği haberi büyük bir şaşkınlık yarattı. Dizi için yeni yönetmen ve başrol arayışı devam ederken dizi hakkında söylentiler dolaşmaya başladı. 

Barbaros dizisinin başrolü kim olacak?

TRT1'in yeni dizisi Barbaros için ismi geçen ünlülerden biri Alperen Duymaz oldu. Bu konuda henüz açıklama gelmezken Birsen Altuntaş'ın haberine göre: TRT yönetimi proje için 5 sezon Diriliş Ertuğrul dizisinde başrol oynayan Engin Altan Düzyatan'la çalışmak istiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin