Yeni dizi Çember'i tanıyalım

Yaz döneminde başlayacak olan polisiye dizi Çember'in konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Berfu Özlen
29 Haziran 2017 - 16:58
Gündem

Yaz dizilerine bir polisiye ekleniyor!

Çember adı verilen bu proje, diğerlerinden çok ama çok farklı. Aslında dizi demek pek doğru olmaz. Çember aslında arka arkaya bölümler olarak yayınlanacak bir TV filmi. Yaz aylarında bol aşklı, cıvıl cıvıl gençlik dizilerinin yanında farkını koyacak bir yapım olacak olan Çemberi tanıyalım.

Farklı bir yapım

Sezonun bitmesi ile beraber, yeni sezona dek ara dönemde yayına girecek birçok yaz dizisi mevcut. Her ne kadar geçtiğimiz yazlara göre sayıca daha az da olsa, yaz dizileri, televizyonlar için bir vazgeçilmez. Genellikle izleyiciyi yormayan, temposu düşük, aşk temalı ve gençliğe hitap eden diziler olsalar da, bu sene ekranlara gelecek olan Çember, tüm bu tabuları yıkmaya geliyor. 

"Oyunu Bozuyorum"

Dizinin başrolleri, Pelin Akil, Barış Bağcı, Anıl Altan ve Serhat Kılıç. Dizinin yönetmenliğini ise Abdullah Oğuz yapıyor. Gerçek hayatta evli olan Pelin Akil ve Anıl Altan ilk kez bir arada bir projede yer alacaklar. Çember birçok açıdan farklı bir yapım. Dizinin resmi sitesi, diziyi; "Sıradışı polisiye filmler serisi" olarak tanımlıyor. Her bölümünde farklı oyuncuların olacağı dizinin ilk bölümü; Çember: Oyunu Bozuyorum adıyla yayınlanacak. 

İlk bölümün ardından yayınlanacak olan diğer bölümlerde yer alacak oyuncular arasında Menderes Samancılar, Melisa Sözen, Duygu Yetiş, İrem Altuğ, Füsun Erbulak, Selçuk Borak ve Gözde Çığacı gibi ünlü isimler yer alıyor. 

Dizinin konusu

Faili meçhul ve çözülememiş bir çok dosyayı aydınlatmak adına İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce bir ekip kurulur. Barış Başkomiser liderliğinde hareket eden ekipteki her bir polisin farklı yetenekleri vardır. Barış Başkomiser bir suçlu profili uzmanıdır, deneyimli ve olayları çözmek adına kendine has bir tarzı olan Adem komiser, ekibin neşe kaynağıdır. Ayşe ise yalan söyleyen insanları gözünden tanır. Volkan ise ekibin bilişim uzmanıdır. Birbirinden bu denli farklı karakterlere sahip 4 kişiden oluşan ekip, beraber çalışmak zorundadır.

Dizi ne zaman başlıyor?

Çember, 3 Temmuz 2017'de ilk bölümü Oyunu Bozuyorum ile başlıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin