Yeni dizi Kırmızı Oda'ya Evrim Alasya ve Salih Bademci konuk olacak!

Ekranların sevilen isimleri yeni dizi Kırmızı Oda'nın kadrosunda.

Merve Mutlu
04 Ağustos 2020 - 10:18
Gündem

Başrolünde Doktor hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yer alacağı, ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak tv8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Kırmızı Oda'nın provaları devam ederken, kadrodaki isimler de açıklanmaya devam ediyor.

20-08/04/binnur-kaya.png

Tülin Özen'in Doktor Piraye'yi, Ecem Uzun'un Stajyer Doktor Nihal'i, Burak Sevinç'in Doktor Deniz'i , Meriç Aral'ın da Doktor Ayşe'yi canlandıracağı dizinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Herhangi bir değişiklik olmazsa çarşamba günü çekimleri başlayacak olan dizinin kadrosuna konuk oyuncular da dahil olacak.

Evrim Alasya ve Salih Bademci Kırmızı Oda'ya konuk oluyor!

20-08/04/evrim-alasya.jpg

Başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren ve hikayesinde terapileri izleyicilere sunmaya hazırlanan dizinin kadrosunda Evrim Alasya ve Salih Bademci de konuk oyuncu olarak yer alacak. 

20-08/04/salih-bademci.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin