Hunters 2. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu!

Nazi avcılarına odaklı hikayeye sahip Al Pacino'lu Hunters dizisinin geleceği belli oldu! Amazon, diziye resmi 2. sezon onayını verdi! Detaylar...

Volkan Küçükel
03 Ağustos 2020 - 20:19
Kültür Sanat

Nazi avcıları geri dönüyor!

HUNTERS DİZİSİNE 2. SEZON ONAYI!

Amazon Studios, usta aktör Al Pacino'lu "Hunters" dizisine beklenen 2. sezon onayını verdi!

İkinci sezonun bölüm sayısı ya da oyuncu kadrosundan hangi isimlerin geri döneceği konusunda şimdilik bir detay paylaşılmadı.

The Hunt ismiyle geliştirilen, ilerleyen aşamada ismi Hunters olarak değiştirilen yapımın on bölümden oluşan ilk sezonu 21 Şubat 2020 Cuma tarihinde Amazon izleyicileriyle buluşmuştu.

Dizinin yaratıcı ismi David Weil (Moonfall) onay gelişmesi üzerine yaptığı açıklamada "Hunters'a olağanüstü destekleri için Jen ve Amazon ailesine minnettarım. Muhteşem oyuncu kadromuz, inanılmaz ekibimiz, parlak yazarlarımız ve yapımcılarımız ile Hunters destanının bir sonraki bölümünü dünyayla paylaşmak için her zamankinden çok daha hevesliyim" ifadelerini kullandı.

20-08/03/hunters-dizisi-afis.jpg

Amazon Studios Başkanı Jennifer Salke ise ”David Weil'in cezur vizyonu ve korkusuz hayal gücü, Hunters'ın heyecan verici, şaşırıtcı ve aksiyon dolu ilk sezonuyla dünyanın her yerinden Prime Video aboneleriyle birbirine bağlandı. David, Jordan ve avcıların, daha fazlası için bizimle birlikteliklerine devam edecek olmaları heyecan verici" şeklinde konuştu.

HUNTERS NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE OYUNCULARI

Jordan Peele'nin (Get Out, Us) yürütücü yapımcılığını üstlendiği, "gizem, komplo ve tuzaklar içeren sıkı bir gerilim" olarak nitelendirebileceğimiz Hunters'ın hikayesi 1977 yılının New York'unda yaşayan farklı yaş ve karakterlerdeki Nazi avcılarına odaklanıyor.

Avcılar, yüzlerce üst düzey Nazi yetkilisinin aralarında yaşadıklarını ve ABD'de dördüncü Reich yani yeni bir Nazi devleti yaratmak için gizli faaliyetlerde bulunduklarını ortaya çıkarırlar. Bunun üzerine Nazileri adalete teslim etmek ve yeni soykırım planlarını engellemek için kanlı bir avlanma faaliyetini başlatırlar.

20-08/03/hunters-oyunculari.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Al Pacino'ya Logan Lerman (Jonah Heidelbaum), Jerrika Hinton (Millie Morris), Josh Radnor (Lonny Flash), Kate Mulvany, Tiffany Boone (Roxy Jones), Greg Austin (Travis Leich), Louis Ozawa Changchien (Joe Mizushima), Carol Kane (Mindy Markowitz), Saul Rubinek (Murray Markowitz), Dylan Baker (Biff Simpson) ve Lena Olin gibi isimler eşlik ediyorlar.

Amazon Studios, Peele'nin Monkeypaw Productions'ı ve Sonar Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Hunters'ın yürütücü yapımcı kadrosu Peele ve showrunner Weil birlikte Nikki Toscano (24: Legacy), ilk bölüm yönetmeni Alfonso Gomez-Rejon (The Current War), Monkeypaw'den Wi Rosenfeld, Nelson McCormick ve Sonar Entertainment'ten David Ellender'den oluşuyor.

"Hunters" (Amazon) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin